+36 30 212 9672 , +36 30 846 5507 mandarinmuhely@gmail.com

A labdarúgó világbajnokság: a mai napon Svédország Dél Koreával, Belgium Panamával, Tunézia Angliával méri össze erejét.

Mi nők is áldozzunk némi figyelmet férjeink, fiú gyermekeink mostani napjait meghatározó délutáni programjának! Hiszen, ha manapság beszélgetni akarunk velük, és szeretnénk, hogy kicsivel több, mint 1 másodpercnyi időt szenteljenek ránk, akkor érdemes néhány aktuális eseménnyel tisztába lennünk. Például, hogy tegnap a „kicsi Leó” (Messi) kihagyta a 11-est. (több mint 10 percnyi odafigyelést kaptunk! 😀 ) Hogy a németek súlyosan maguk alatt teljesítettek, és Mexikó csapata az akaratával „kardélre hányta” őket. Megmondom őszintén olykor-olykor bekapcsolódva szívet melengető érzés volt hallgatni a meccs elején a mexikói himnuszt, amit az ott lévő szurkolók plusz energiával töltöttek meg, és a végén a boldog arcokat, az egymás ölelésébe átcsapó öröm láttán még nagyobb értéke lett számunkra ennek a győzelemnek. (Több mint 10 percnyi odafigyelést adtunk! :D)

Mai hármas összecsapásból mi az Angolokat emelnénk ki, akik számára készítettük ezt az üdvözlő kártyát. Önmagunkhoz híven pelenkatortából. Színeiben, összhang van, így mindenki beláthatja, hogy a pelenkatorták, nem csak babaváróra, vagy babalátogató tüneményes meglepetései lehetnek, hanem üdvözlőkártyaként is szuperül üzemelhet! Hiába nem ennek az apropóján készült ez a látványos Mickey egeres uniszex pelenkatorta, úgy gondoljuk itt is helyénvaló.

Ma estére tehát hajrá Anglia!