+36 30 212 9672 , +36 30 846 5507 mandarinmuhely@gmail.com

Megújhodtak pelenkatortáink.

Új alvókákkal, nyunyakendővel, szundikendővel, illetve hangot kiadó marok figurákkal újult meg pelenkatorta kínálatunk. Gondoltunk a kislányokat a kisfiúkat várókra, de azokra is, akik meglepetésként szeretnék megélni gyermekük születését, ezért nekik a semleges színű baba játékokkal díszítettük meg a pelenkatortákat.

Hasznos és praktikus ajándék  a pelenkatorta, meglepetést okozhatsz keresztelőre, céges kismama búcsúztatóra vagy akár a kisbaba első születésnapjára is.  Érdemes jól kiválasztott, praktikus babás kellékekkel kedveskedni a szülők és a baba örömére. Mi ebben segítünk nektek előre elkészített vagy egyedi igényeitek szerint összeállított látványos ízléses megújhodott pelenkatortákkal, babacsokrokkal, bababoxokkal, babakosarakkal. Hogy a kispapák se maradjanak ki a sorból, rájuk tejfakasztó boxszal gondoltunk. A csomagokat minőségi termékekből állítjuk össze, a felhasznált pelenkák kizárólag Liberó és Pampers termékek.

Keresd meg a Neked tetsző terméket a pelenkatorta kínálatunkban!

Megújhodtak pelenkatortáink.

Pelenkatorta webshopunkkal, látványban és minőségben is szeretnénk egy új színfoltot hozni hazánkba. Pelenkatorta alapjait, kizárólag jó minőségű Pampers és Liberó pelenkákból készítjük el. Díszítésükre változatos kellékeket használunk, hasznos kiegészítőként baba zoknit, cumis üveget, cumit, előkét, kombidresszt, textil pelenkát és sok egyéb praktikus baba holmit teszünk bele. Talán még elképzelésed sincs, milyen ajándékkal menj a babaváró buliba, vagy a kórházba, vagy az első látogatásra nem tudod milyen praktikus ajándékkal kedveskednél? Ötletes és hasznos ajándékként meglepetést okozhatsz keresztelőre, céges kismama búcsúztatóra vagy akár a kisbaba első születésnapjára is.  Érdemes jól kiválasztott, praktikus babás kellékekkel kedveskedni a szülők és a baba örömére. Mi ebben segítünk nektek előre elkészített vagy egyedi igényeitek szerint összeállított látványos ízléses pelenka tortákkal, babacsokrokkal, bababoxokkal, babakosarakkal. Hogy a kispapák se maradjanak ki a sorból, rájuk tejfakasztó boxszal gondoltunk. A csomagokat minőségi termékekből állítjuk össze, a felhasznált pelenkák kizárólag Liberó és Pampers termékek.

 

Kezdőlap