+36 30 212 9672 , +36 30 846 5507 mandarinmuhely@gmail.com

Babacsokor kislányos

9 990 Ft

Kiszállítás országszerte vagy személyes átvétel Budapesten a XIV. kerületben! Egyedi igények alapján vagy hozott kellékekből is formába öntjük babaajándékát! Azonnali rendeléseket is teljesítünk telefonos vagy e-mailben történő egyeztetés  után.

Cikkszám: IMG_6779psk.jpg Kategóriák: , Címke:

Leírás

A babacsokor tartalma:

  • 1 db pink textil pelenka
  • 1 pár baba zokni
  • 1 db baby cumi
  • művirágok
  • organza masni
  • selyem szalag
  • tüll
  • celofán csomagolás

A babacsokor

Mivel a virágcsokor népszerű ajándék napjainkban, viszont élettartama rövid és kórházi látogatásoknál sem vihető be a kórterembe,
mi megváltoztattuk az összetevőket. Babalátogató csokrainkat pelenkából és egyéb hasznos babakellékekből kötjük meg, melyek hasonlítanak egy hagyományos virágcsokorra. Látványosak, nem hervadnak el és nem utolsó sorban rendkívül praktikusak.

A pelenkatorták

Az elmúlt évek során ezek az imádnivaló alkotások a várandós szülők egyik legkedveltebb ajándékaivá váltak.
De vajon mi teszi annyira különlegessé őket?

Egyszerűen megfogalmazva, a pelenkatorták a pelenkán kívül többféle babakellékből készülnek a tényleges ehető összetevők helyett.
Általában két alapvető célt szolgálnak: dekoratívak és praktikusak. A babaköszöntő után a szülők használhatják a pelenkákat és a többi kellékét is a csecsemőjük ápolása során. Ha egy torta megfelelően van elkészítve, szinte minden része használható.

Ez a babaajándék számos színben, témában és méretben készül. Némelyik több emelet magas, lehet kislányos, kisfiús vagy uniszex, azaz semleges stílusú, szalaggal, tüllel és sok látványos elemmel díszített.A forma torták pedig kifejezetten személyre szabottak.

Egy ötletes, praktikus babaváró ajándék megtalálása mindig kihívás elé állítja az ajándékozót.
Nézzük meg miért érdemes megfontolni egy pelenkatorta vásrlását az újonnan érkező baba és szülei számára.

Amikor egy csecsemő úton van, mindannyian valami különlegessel készülnénk a kismama és az apuka számára – valamivel, amit igazán értékelni fognak és sokáig emlékeznek majd rá.

Ugye te sem szeretnéd ugyanazt az ajándékot adni nekik amit esetleg mástól is megkapnak?
Nehéz valami olyat találni ami eredeti és hasznos is a szülőknek. Mivel a várandós édesanyának rengeteg felkészülést igényel a babavárás, ezzel a meglepetéssel csökkentheted a pelenka költségeit a család számára, és még a baba popsija is száraz marad.
Ha az ajándékod nem rendelkezik gyakorlati haszonnal, akkor valószínûleg csak egy fiók mélyére kerül majd, nem úgy mint a mások által jól átgondolt ajándékok.

Babavárás alkalmával egyénileg vagy közösen összefogva akár egy nagyobb, gazdagabb pelenkatorta is praktikus ajándék lehet. Egy rövidebb kórházi látogatást is különlegessé tehet egy kisebb pelenkacsokor az élő virág helyett, ami sok kórterembe már nem is vihető be.
Keresztelőre vagy a kisbaba első születésnapjára is összeállítható egy személyre szabott, kreatív ajándék a baba a mama és a papa örömére egyaránt.

Mandarin Műhelyünkben csak a legjobb és legmagasabb minőségű pelenkákat és kellékeket használjuk a legnépszerűbb márkák közül.Ezek a Pampers és a Libero.

 

 

További információk

Tömeg 1 kg

Érdekelhetnek még…