+36 30 212 9672 , +36 30 846 5507 mandarinmuhely@gmail.com

Fiú-lány iker pelenkatorta

29 950 Ft

Fiú-lány iker pelenkatorta Különleges torta formájú ajándék ikreknek. Minden kellékből kettő található a csomagban. A színeket igény szerint választhatják ki.  Pihe-puha prémium minőségű, nyuszis vagy macis alvókákkal a tetején, mindig az aktuális készlet alapján. Szines szalagokkal, masnikkal díszítve, celofán díszcsomagolásban küldjük, akár az ajándékozott címére közvetlenül. Országos kiszállítás vagy személyes átvétel Budapesten a XIV. kerületben! Egyedi igények alapján vagy hozott kellékekből is formába öntjük babaajándékát! Azonnali rendeléseket is teljesítünk telefonos vagy e-mailben történő egyeztetés  után. Külföldre is vállalunk csomagküldést előre egyeztetés után! Külföldi vásárlóinknak a termék/termékek vételárát és a szállítási költséget előre kell kiegyenlítenie banki átutalással. A fuvardíj súlyfüggő, ezért kérjük hogy a külföldi aktuális szállítási költségről előzetesen levélben érdeklődjön!  

Cikkszám: fl_ikr_pt-1 Kategóriák: , , Címkék: , ,

Leírás

Leírás:

Fiú-lány iker pelenkatorta 

  • 34 db  Pampers 2-es (4-8 kg) vagy Libero 2-es eldobható pelenka ( készlettől függően ) – Kérésre más méret is választható!
  •   2 db  puha plüss  alvóka prémium minőségben – készlettől függően, igény szerinti színben
  •   2 db  marokfigurával
  •   2 db  puha plüs mackó
  • selyem szalagok
  • selyem masnik
  • papír díszek
  • üdvözlő kártya
  • celofán csomagolás

* Az egyes tortában használt virágok, szalagok és kellékek a rendelkezésre állástól függően eltérőek lehetnek.

A pelenkatorták általában két alapvető célt szolgálnak: dekoratívak és praktikusak. A babaköszöntő után a szülők használhatják a pelenkákat és a többi kellékét is a csecsemőjük ápolása során. Ha egy torta megfelelően van elkészítve, szinte minden része használható.Egy ötletes, praktikus babaváró ajándék megtalálása mindig kihívás elé állítja az ajándékozót. Nem beszálve, ha az újdonsült szülők ikreket várnak.

Amikor egy csecsemő úton van, mindannyian valami különlegessel készülnénk a kismama és az apuka számára – valamivel, amit igazán értékelni fognak és sokáig emlékeznek majd rá.

Babavárás alkalmával egyénileg vagy közösen összefogva akár egy nagyobb, gazdagabb pelenkatorta is praktikus ajándék lehet. Egy rövidebb kórházi látogatást is különlegessé tehet egy kisebb pelenkacsokor az élő virág helyett, ami sok kórterembe már nem is vihető be.
Keresztelőre vagy a kisbaba első születésnapjára is összeállítható egy személyre szabott, kreatív ajándék a baba a mama és a papa örömére egyaránt.

Mandarin Műhelyünkben csak a legjobb és legmagasabb minőségű pelenkákat és kellékeket használjuk a legnépszerűbb márkák közül.Ezek a Pampers és a Libero.
Elkészítjük egyedi ötleteidet akár azonnal is vagy hozott termékekből is szívesen formába öntjük elbűvölő ajándékodat.

További információk

Tömeg 2 kg