+36 30 212 9672 , +36 30 846 5507 mandarinmuhely@gmail.com

Képzeljük el a megszokottól eltérő, formabontó és kreatív pelenkatortákat. Olyanokat, ahol a hagyományos kerek emeletek helyett egy aranyos kis rövidnadrág díszeleg a torta tetején. Igen, jól olvastad: rövidnadrág! Egy olyan ajándék, amit a kisbabának nyári időben viselhetnek, ugyanakkor egyedülálló dekoráció is a pelenkatortán.

Rövidnadrág a pelenkatortákon: merész ötlet, nagyszerű megvalósítás

A pelenkatortákra jellemző alapformát – a kerek emeletet – cseréltük le az újdonságokban gazdag, kreatív rövidnadrág ötletre. Ez a merész döntés nem csak a torta küllemét, de a benne rejlő meglepetéseket is felfrissíti. A rövidnadrág nem csak egy aranyos kis ruhadarab, de a baba számára is hasznos ajándék lehet.

Kreativitás és alkotás szívből

Mint mindig, ezúttal is a kreativitás vezérelt minket. Szeretünk alkotni, szeretünk új dolgokat létrehozni. Így született meg a rövidnadrágos pelenkatorta ötlete is. Olyan ajándék, ami egyszerre praktikus és látványos, tökéletes választás babaváróra, babalátogatóba vagy tejfakasztó bulira.

Különleges ajándék, amelyről beszélnek

Biztosak vagyunk benne, hogy a rövidnadrágos pelenkatorta azonnal a figyelem középpontjába kerül majd. Hiszen ki ne szeretne egy ilyen különleges, ötletes ajándékot kapni, amely még hasznos is? Szerintünk ez a torta biztosan nagy sikert fog aratni. Szeretnél meggyőződni róla? Akkor válassz te is egy rövidnadrágos pelenkatortát! Mert a legjobb ajándékok nem csak szépek, de praktikusak is.