+36 30 212 9672 , +36 30 846 5507 mandarinmuhely@gmail.com

Uniszex

Tudjuk, hogy a pelenkatorták tökéletes ajándékok lehetnek az újszülöttek szüleinek, és néha nehéz eldönteni, melyik témát válasszuk. Éppen ezért hoztuk létre új kategóriánkat: az Uniszex Pelenkatortákat, azok számára, akik szeretnének egy nem specifikus, de ugyanakkor szemet gyönyörködtető és hasznos ajándékot adni.

A pelenkatorták nem csak látványosak, de rendkívül praktikusak is. Úgy vannak összeállítva, hogy az ajándék a szülőnek mindent megad, amire szükségük van egy újszülött gondozásához. Csomagjainkban a legmagasabb minőségű pelenkákat találja, továbbá más hasznos kiegészítőket is, amelyeket minden friss szülő nagyra értékel.

De ez még nem minden! Most az ingyenes szállítás miatt még könnyebbé vált az ajándékozás. Nem kell többé aggódnia a szállítási díjak miatt. Csak válassza ki a legmegfelelőbb pelenkatortát, és mi gondoskodunk a többről.

Ha van az ismeretségi körben újszülött, ne hagyja ki ezt a fantasztikus ajándékötletet! Rendelje meg most az Uniszex Pelenkatortát, és tegyen boldoggá egy friss szülőt!

1–9 termék, összesen 42 db