+36 30 212 9672 , +36 30 846 5507 mandarinmuhely@gmail.com

Az ősz színei és hangulata mindig inspirálóan hatnak ránk. Az aranyló sárgától a mélybordóig, a tüzes narancstól az erdeizöldig – ezek a színek mind-mind megtalálhatók az új szezon pelenkatorta-kollekciónkban. Mint a színes falevelek, amelyek az erdőben fellelhetők, úgy váltogatják egymást a színek pelenkatortáinkon is, átadva az őszi hangulatot.

Új kollekció, új elemek

A legújabb kreációink nem csak színvilágukban köszönnek vissza az őszt, de a kiegészítők is az évszakhoz igazodnak. Felfedezhetők közöttük a pihe-puha, kényelmes csizmácskák, amelyek az őszi hidegebb időjárásban tökéletesen melegen tartják a kicsik lábait. De az újdonságok itt nem érnek véget! Lelkesen dolgozunk azon, hogy további kiegészítőket is beépítsünk termékeinkbe, amelyek nem csak a baba, de az anyuka számára is hasznosak és örömteli meglepetést okoznak.

Folyamatosan megújuló kínálat

A pelenkatorta-kínálatunk dinamikusan követi az évszakok változását, így mindig találkozhattok nálunk új, izgalmas kreációkkal. Az ősz a megújulás, a változás időszaka, és ezt a szellemiséget szeretnénk visszaadni termékeinkkel is. Az új pelenkatorta-típusok, színek és kellékek folyamatosan érkeznek, hogy az ajándékot választóknak mindig legyen miből válogatniuk.

Fedezd fel webshopunkat

Fedezd fel a webshopunkat, és nézd meg, hogyan ötvöztük az őszi színeket és hangulatot pelenkatortáinkban! Tarts velünk az évszakok változásában, és válaszd ajándékaidhoz a szezon legfrissebb trendjeit követő, egyedi, kézzel készített pelenkatortáinkat! Ne feledd, az ősz az új kezdetek időszaka – ezért is ideális időpont egy különleges ajándék átadására.