+36 30 212 9672 , +36 30 846 5507 mandarinmuhely@gmail.com

Keresztelő

Az emlékezetes keresztelő ajándékának kihívása

A keresztelő olyan mérföldkő egy csecsemő életében, ami mind a család, mind a keresztszülők számára fontos és emlékezetes esemény. Minden keresztelő ünnepség egyedi – lehet családi esemény szűk körben, nagyobb összejövetel, vagy akár olyan nagy jelentőségű, mint egy esküvő. Az ajándék kiválasztása viszont mindig komoly fejtörést okoz. Kell valami, ami nemcsak az alkalomhoz illik, de praktikus és maradandó is.

Pelenkatortákkal és bababokszokkal a keresztelői ajándék tökéletes lesz

A pelenkatorta, a bababoksz, a pelenkacsokor – ezek mind olyan ajándékok, melyekkel ötletesen, praktikusan és emlékezetesen lepheted meg a kisbabát és a családját is. Ezek az ajándékok nemcsak egyediek és látványosak, de hasznosak is, hiszen minden anyuka és apa nagyra értékeli a praktikus ajándékokat.

A pelenkatorták segítséget nyújtanak a tökéletes ajándék kiválasztásában

A keresztelő egy olyan esemény, ahol szeretnénk kifejezni szeretetünket és megbecsülésünket a család felé, és ez az ajándékunkban is tükröződik. A pelenkatorta, bababoksz, babacsokor vagy babakosár mind-mind egyedi ajándékok, melyekkel biztosan nem lőhetsz mellé. Akár előre elkészített, akár egyedi igények szerint összeállított darabok közül választhatsz, minden alkalomra találsz valamit, ami tökéletesen passzol.

Nézd meg a pelenkatorta választékunkat és lepd meg a családot a legjobb ajándékkal

A weboldalunkon rengeteg pelenkatorta kompozíció közül válogathatsz, hogy megtaláld a legmegfelelőbb ajándékot a keresztelőre. Az ízléses, látványos pelenkatorták, babacsokrok és bababokszok mindenki arcára mosolyt csalnak. Válassz egy olyan ajándékot, amitől az esemény még emlékezetesebb lesz!