+36 30 212 9672 , +36 30 846 5507 mandarinmuhely@gmail.com

Ki ne imádta volna

A romantikus mesék, a királyfi és a hintó – kinek ne jutna eszébe erről az időtlen klasszikus, a Hamupipőke? Az ilyen történetek olyan ártatlan örömöt és mesebeli hangulatot hoznak, amelyeket a gyermekünk életének minden napjában szeretnénk megtapasztalni. És ebben a romantikus hangulatban született meg a pelenkatorta új formája: a hintó.

Mesébe illő pelenkatorta hintó formában

A pelenkatorta új formáját nem más, mint a gyönyörűen kidolgozott hintó ihlette. Mint egy mesebeli jelenet, a pelenkatorta hintó formában elkészítve örömet és csodálkozást hoz mindenki arcára. A hintó nem csupán szép látvány, de emlékeztet is minket arra a varázslatos pillanatra, amikor a királyfi hintón érkezik Hamupipőkéért.

Szívvel ajánljuk minden babás családnak

A hintós pelenkatorta nem csupán egy szokványos ajándék. Ez egy szeretettel készített, gondosan megtervezett, szívvel-lélekkel elkészített ajándék, amely a babavárókra, babalátogatókra, keresztelőkre vagy tejfakasztókra érkező vendégeknek hoz örömet és meglepetést.

Különleges ajándék, ami emlékezetes marad

Egy hintós pelenkatorta kiválasztása azt jelenti, hogy gondosan megválasztottuk a legmegfelelőbb, legemlékezetesebb ajándékot, amely hosszú időn át emlékezetes marad. Ajándékozz te is hintós pelenkatortát, hogy még különlegesebbé tedd a várva várt babát ünneplő alkalmakat! Mert a legjobb ajándékok nem csak szépek, de személyesek és emlékezetesek is.