+36 30 212 9672 , +36 30 846 5507 mandarinmuhely@gmail.com

Zozo pelenkatorta zebra nyunyakendővel

17 990 Ft

Zozo pelenkatorta zebrás nyunyakendővel Semleges színvilágú ajándékcsomag, tetején egy kedves, prémium minőségű puha plüss zebra alvókával. Bájos és egy igazán praktikus ajándék az újdonsült szülőknek és kisbabájuknak  sok,sok hasznos kellékből összeállítva.

Kiszállítás országszerte vagy személyes átvétel Budapesten a XIV. kerületben!

Egyedi igények alapján vagy hozott kellékekből is formába öntjük babaajándékát!

Azonnali rendeléseket is teljesítünk telefonos vagy e-mailben történő egyeztetés  után.

Külföldre is vállalunk csomagküldést előre egyeztetés után! Külföldi vásárlóinknak a termék/termékek vételárát és a szállítási költséget előre kell kiegyenlítenie banki átutalással. A fuvardíj súlyfüggő, ezért kérjük hogy a külföldi aktuális szállítási költségről előzetesen levélben érdeklődjön!

Cikkszám: coa_pt_nyk-1 Kategóriák: , , , , Címkék: ,

Leírás

Zozo pelenkatorta zebra nyunyakendővel

Tartalma:

  • 34 db Pampers 2-es (4-8 kg) vagy Libero 2-es eldobható pelenka ( készlettől függően ) – Kérésre más méret is választható!
  •   1 db uniszex, puha plüss zebra nyunyóka – prémium minőségben.
  •   1 pár zokni
  • szalagok
  • selyem masnik
  • papír díszek
  • celofán csomagolás

* Az egyes tortában használt virágok, szalagok és kellékek a rendelkezésre állástól függően eltérőek lehetnek.

A pelenkatorta

Ugye te sem szeretnéd ugyanazt az ajándékot adni nekik amit esetleg mástól is megkapnak? Nehéz valami olyat találni ami eredeti és hasznos is a szülőknek. Mivel a várandós édesanyának rengeteg felkészülést igényel a babavárás, ezzel a meglepetéssel csökkentheted a pelenka költségeit a család számára, és még a baba popsija is száraz marad. Ha az ajándékod nem rendelkezik gyakorlati haszonnal, akkor valószínûleg csak egy fiók mélyére kerül majd, nem úgy mint a mások által jól átgondolt ajándékok.

Babavárás alkalmával egyénileg vagy közösen összefogva akár egy nagyobb, gazdagabb pelenkatorta is praktikus ajándék lehet.

Egy rövidebb kórházi látogatást is különlegessé tehet egy kisebb pelenkacsokor az élő virág helyett, ami sok kórterembe már nem is vihető be.

Keresztelőre vagy a kisbaba első születésnapjára is összeállítható egy személyre szabott, kreatív ajándék a baba a mama és a papa örömére egyaránt.

Mandarin Műhelyünkben csak a legjobb és legmagasabb minőségű pelenkákat és kellékeket használjuk a legnépszerűbb márkák közül. Ezek a Pampers és a Libero. Elkészítjük egyedi ötleteidet akár azonnal is vagy hozott termékekből is szívesen formába öntjük elbűvölő ajándékodat.

További információk

Tömeg 2 kg

Brand

Libero

Mandarin Műhely

Pampers

Érdekelhetnek még…