+36 30 212 9672 , +36 30 846 5507 mandarinmuhely@gmail.com

Törölköző torta

A törölközőtorta – egy kreatív és praktikus ajándék

Amikor először felmerült bennünk a pelenkatorták, babacsokrok és bababokszok ötlete, azonnal tudtuk, hogy nem csak a babákkal szeretnénk foglalkozni. Azt akartuk, hogy termékeink mindenki számára örömet szerezzenek – legyen szó akár nászajándékról, születésnapi, névnapi vagy karácsonyi ajándékokról. Így született meg az első törölközőtorta ötletünk.

Barátaink a próbaközönségünk voltak

Első törölközőtortáinkat barátainknak készítettük ajándékba. Azt gondoltuk, ez jó módja annak, hogy megtudjuk, mit gondolnak az ötletünkről. A válasz egyértelmű volt: a torták hatalmas sikert arattak. Ekkor döntöttünk úgy, hogy nem hagyjuk ki a törölközőtortákat a repertoárunkból.

A terv és a kivitelezés

Az ötletünk megvolt, de a kivitelezés még többszöri újratervezést igényelt, míg végül elérte a számunkra megfelelő kinézetet. Jelmezkölcsönzőnk működése során megtanultunk kreatívan gondolkodni és szabadon alkotni. Már nem esik nehezünkre egy kalapot, zsabót, nyakkendőt vagy fátylat megtervezni, kiszabni és megvarrni. Gombok? Számunkra egyáltalán nem jelentenek gondot!

A jövő terveink

Folyamatosan törekszünk új ötletekkel gazdagítani a kínálatunkat, hogy mindenki megtalálhassa a számára tökéletes ajándékot. Fejünkben már készülnek az új tervek, amelyekkel még szélesebb körben szeretnénk kielégíteni ügyfeleink igényeit. A következő héten már bemutatjuk is ezeket az új ötleteket, így mindig érdemes visszatérni hozzánk, hogy felfedezd a legfrissebb kreatív termékeinket.